Lastige beslissingen

Er zat ontzettend veel rijkdom in de aanmeldingen, dus de selectie was erg lastig. Waar we vooral op hebben gelet is uw motivatie om deel te nemen aan het congres. Tegen welke problemen loopt u aan tijdens uw project? En heeft u naast vragen ook ervaringen die anderen kunnen helpen? We vinden het erg belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten tijdens het congres en leren van elkaars vragen. Bij sommigen van u ontbrak de motivatie voor deelname, of was deze onvolledig. Ook waren er interessante vragen die helaas niet aansloten bij de andere vragen.

Idealiter hadden we iedereen uitgenodigd, maar helaas laat de locatie dat niet toe. Inmiddels heeft iedereen die zich heeft aangemeld bericht gehad over zijn of haar aanmelding.

U kunt hier een overzicht vinden van de deelnemers.

U kan er niet bij zijn, maar toch benieuwd naar de uitkomsten van 12 maart? We zullen verslag doen van het congres in verschillende media zodat u de belangrijkste lessen van het congres niet hoeft te missen. Op de site zal een terugblik op 12 maart worden gegeven, en in het vakblad Vitale Stad zullen acht pagina’s gevuld worden met een verslag van het congres.