Op 12 maart is het zover!

Aanstaande woensdag, 12 maart, is het eindelijk zover: Het Praktijkcongres GONS. Een spannende dag voor ons en misschien ook wel voor u. Om het niet spannender te maken dan strikt noodzakelijk, hierbij nog even het Niet-Vergeten-Lijstje voor het congres.

Datum en tijd – 12 maart, inloop vanaf 9.30 uur.

Programma – Dat vindt u hier.

Waar is het?
Op het Marine Etablissement  in Amsterdam (naast het Scheepvaartmuseum).
Marine Etablissement Amsterdam
Kattenburgerstraat 7
1018 JA  Amsterdam

Kan ik parkeren op het terrein?
Alleen als u uw kenteken heeft doorgegeven bij de aanmelding. Parkeren kan natuurlijk ook in de omgeving, maar de locatie is ook prima per OV te bereiken.

Hoe zat dat ook al weer met mijn paspoort?
Bij uw aanmelding heeft u uw rijbewijs-, paspoort-, of ID-kaartnummer doorgegeven. Met een van die 3 moet u zich identificeren aan de poort van het terrein. Weet u niet meer welke ID u heeft doorgegeven, neem ze dan allebei mee. Het is niet mogelijk dit bij de organisatie op te vragen (ivm privacy).

Ik heb geen bevestiging ontvangen
Heeft u geen mail ontvangen dat u mag komen? Staat uw naam niet op deze lijst? En bent u geen spreker? Dan heeft het geen zin alsnog te komen. Alleen bevestigde aanmeldingen worden toegelaten tot het MEA-terrein.

Ik ben spreker, waar vind ik mijn briefing?
Die is u gemaild, maar u vindt ook hier info. En u kunt ons natuurlijk altijd mailen of bellen.

Kan ik de publicatie al downloaden?
Woensdag wordt de publicatie Gebiedsontwikkeling Nieuwe StijlEerste stappen in de praktijk aangeboden aan minister Schultz van Haegen. Via deze link kunt u de publicatie downloaden. Nu vindt u daar een foutmelding, maar zodra de publicatie woensdag is aangeboden aan de minister, is ook de pagina actief.

Waar staan de presentaties?
Die vindt u vanaf maandag 17 maart op deze site.

Tot woensdag!